Over ons

Duurzaam bouwen en renoveren in opdracht van overheid, bedrijfsleven en particulieren

Welkom bij Aannemersbedrijf Fokker, uw ervaren partner in duurzaam bouwen en renoveren.

Al sinds 2007 begeleiden en realiseren wij (deel)verbouwingen en renovaties voor particulieren van A tot Z. Daarnaast werken wij samen met overheden, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en bedrijven aan energiezuinige, duurzame en kwalitatief hoogstaande vastgoedprojecten door heel Nederland. 

Ons bedrijf onderscheidt zich door zijn betrouwbaarheid, persoonlijk contact, deskundig advies en het streven naar hoogwaardige kwaliteit in elk project.

Volledige ontzorging

Bij Aannemersbedrijf Fokker kunt u als opdrachtgever rekenen op een volledige ontzorging, van het ontwerp op de tekentafel tot de laatste afwerking. Wij begeleiden u door het gehele proces van de verbouwing of renovatie, inclusief het omgaan met lastige vergunningsaanvragen.

Ervaren team en uitgebreid netwerk werkzaam in heel Nederland

Vanuit Nieuwer Ter Aa, centraal gelegen aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, staat ons ervaren team én een uitgebreid netwerk van vakspecialisten voor u klaar om uw bouw- of renovatieproject tot een succes te maken.

Alle specialisaties onder één dak – enthousiast & betrokken team van vakmensen

Van timmerman tot installateur, van kitter tot metselaar en van glaszetter tot elektricien. Dankzij onze jarenlange samenwerking met veel van deze betrokken vakspecialisten hebben wij verschillende expertises in huis en garanderen we dat elk aspect van het project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Wij zorgen voor een efficiënte en persoonlijke aansturing van onze vakmensen met heldere planningen, waardoor we te allen tijde het overzicht behouden en snel kunnen bijsturen indien nodig. Zo nemen wij veel werk uit handen van onze opdrachtgevers. Bovendien zijn de lijnen kort en is de projectcommunicatie overzichtelijk.

Onderaannemers geven aan graag voor en met ons te werken, vanwege duidelijke communicatie, gestructureerde opdrachtbrieven en planningen en het persoonlijk contact.

Duurzaamheid als prioriteit

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij streven naar energiezuinige en innovatieve oplossingen en zijn trots op onze betrokkenheid bij diverse toonaangevende en duurzame bouw- en renovatieprojecten. 

Circulair bouwen: onze aanpak

Bij ons aannemersbedrijf gaan we de uitdaging aan om vastgoed circulair te renoveren en verbouwen. Dit biedt niet alleen uitdagingen, maar ook enorme kansen. We zijn onlangs begonnen met het ontwerpen en uitvoeren van een herbestemming van vastgoed, waarbij we ons tot doel hebben gesteld om zoveel mogelijk circulaire materialen te hergebruiken. Als deze materialen niet beschikbaar zijn, kopen we circulaire materialen in bij externe partijen, zoals circulaire sloopbedrijven en platforms waar diverse partijen hun materialen aanbieden.

Wanneer er geen circulaire materialen voorhanden zijn die aan onze eisen voldoen, zoeken we naar duurzame alternatieven, zoals producten met een cradle to cradle-certificaat of producten met een duurzame herkomst. Op deze manier dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot tijdens een verbouwing, terwijl we tegelijkertijd streven naar een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers.

Solide en betrouwbare partner

Met ons motto “afspraak is afspraak”, onze samenwerking met vaste, betrokken vakspecialisten en onze focus op heldere communicatie en gestroomlijnde processen, zijn wij al ruim 16 jaar een solide en vaste partij voor het renoveren en bouwen van diverse vastgoedprojecten. Wij willen bij ieder project onze opdrachtgevers volledig ontzorgen en elke verbouwing en renovatie soepel laten verlopen.

Specialisaties

Aannemersbedrijf Fokker is gespecialiseerd in diverse aspecten van de bouw- en renovatiesector, waaronder:

  • Verbouw & Renovatie
  • Verhogen van het energielabel van vastgoedprojecten
  • Realiseren van energie-neutrale vastgoedprojecten
  • Kantoor- en vastgoedrevitalisatie

Uw partner in duurzaam bouwen en renoveren

Of u nu een particulier bent die zijn woning wil renoveren of een projectontwikkelaar die een duurzaam vastgoedproject wil realiseren, bij Aannemersbedrijf Fokker bent u aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit om ook u te helpen bij uw (duurzame) bouw- en renovatieplannen.

Ervaring en kwaliteit

Ontdek hoe wij uw duurzame bouw- en renovatieplannen kunnen realiseren

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.